Ga naar hoofdinhoud
(070) 5118540 info@flower-farm.nl MA-DI: Gesloten / WO-ZA: van 10.00-17.00 uur / ’s avonds en andere dagen op afspraak

GLATZ AG – dit zijn wij!

Een Zwitsers familiebedrijf gekenmerkt door ervaring en visie – en een van de toonaangevende parasol fabrikanten; Europees en mondiaal. Niet zonder reden kijken wij terug op een meer dan honderd jaar lange bedrijfshistorie en zijn wij nognet zo innovatief als op de eerste dag. Juist omdat wij trouw blijven aan het motto van onze oprichters: de tijdgeest doorgronden en daarop anticiperen!

De rol van pionier vervult GLATZ van oudsher. Albert Glatz zag in 1895 een lucratieve marktniche, die onder behoedzame leiding van zijn zoon Albert juniortot een succesvolle onderneming leidde. Later slaagde Dölf Glatz erin technische systemen te ontwikkelen die mondiaal waardering oogstten.

Tegenwoordig leidt Markus Glatz als vierde generatie de onderneming en is helemaal gericht op: de synthese van optimale schaduw, de hoogste functionaliteit, verfijnd design, Zwitserse kwaliteit en technische kennis. Of het nu gaat om parasols voor terras & tuin of outdoor concepten voor de horeca: vandaag werken onze ontwerpers al aan ideeën voor morgen. Ons design is klassiek en onze kwaliteit onovertroffen. Ontwikkeling, productie, advies of service: Wij leggen onze ziel en zaligheid erin en stellen onze klanten centraal! Wij weten het zeker: door GLATZ overschaduwd – beter kan men niet van de zon genieten!

Back To Top