skip to Main Content
(070) 5118540 info@flower-farm.nl MA-DI: Gesloten / WO-ZA: 10:00 - 17:00 / ’s avonds op afspraak

Original Dutch Design since 1977

Het buitenleven omarmen in volle glorie. Dat ultieme gevoel van genieten en vrijheid: het weerspiegelt zich in de parasols en buitenmeubelen van Borek. Met de stijlvolle en tijdloze producten wordt de ultieme verbintenis gecreëerd tussen opvallende, duurzame buitenmeubelen en het heerlijke buitenleven. De parasols overschaduwen perfect die verbintenis en maken het totaalbeeld compleet.

Bij Borek staan ultiem zit- en gebruiksgemak voorop, waarbij de aandacht nadrukkelijk ligt op vormgeving en duurzaamheid. Opvallen in ieder opzicht, luidt het dagelijkse credo wanneer er nagedacht wordt over de nieuwste collectie. In deze brochure spat die representativiteit van iedere pagina af en toont Borek zich opnieuw vernieuwer en trendsetter. De harmonieuze samenhang van materiaal en vorm is een eindresultaat, een uitkomst van een lang en doordacht denk- en maakproces. Iedere ‘moeilijke uitdaging’ wordt omgezet naar ‘een kans’. Iedere ‘kans’ wordt vertaald naar een ontwerp en ieder ontwerp vertaalt zich in vakmanschap, liefde en aandacht.

Onze parasols en buitenmeubelen passen naadloos in iedere comfortzone. Hiervoor kiezen wij voor een bijna minimaal ontwerp met een maximaal effect. Pure, serene lijnen in een boeiende vormgeving. Indrukwekkende, tastbare materialen van een uitmuntende kwaliteit. Indrukwekkende, onvergetelijke momenten door een ultiem zitcomfort.

Wij zijn meesters van ons eigen denk- en maakproces en delen die graag met iedereen, die op zoek is naar de oneindige belevenis in de tuin.

Om die te bereiken wordt er gewerkt met vooraanstaande ontwerpers, die hun sporen al lang hebben verdiend in de ontwerpwereld. Hun input en onze visie vormen de basis van de nieuwe collectie, die u op de volgende pagina’s zult zien.

Geniet van het buitenleven! Geniet van Borek parasols en buitenmeubelen!

Brochure 2017

Back To Top